Størrelsesguide

Størrelse maler vil kun gi en indikasjon på hva som blir din rette størrelse da de er laget på ett generelt grunnlag og ikke er tilpasset forskjellige passformer og merker.
Vær ops på at noen merker har sine helt egne størrelser! Da vil dette stå på det enkelte produktet i nettbutikken.

Størrelse mal Diverse: Truser, Trøyer, Morgenkåper, Nattøy m.m:

Hvordan finne riktig størrelse på din BH

En BH består av to mål – Ett mål under bysten (1) og ett mål rett over selve bysten (2) (se bilde under).

Hvilken BH-størrelse som blir riktig vil variere fra hvilket merke og passform du ønsker, og det er derfor umulig å ha en korrekt størrelse mal på generell basis!

Under er det likevel en størrelse mal som vil gi deg en indikasjon på hva som blir den riktige størrelsen for deg.

Hvordan tilpasse din nye BH

Når du har mottatt din BH, må du sjekke om størrelsen er korrekt. Her er en liten guide for hvordan du kan tilpasse BHen: 
 

step11. Ta på BHen – Bøy deg fremover og rist forsiktig på skuldrene så brystene får falle ned i BH-skålene. Reis deg opp igjen og fest BH-en bak på det ytterste hakket. Pass på at bakstykket sitter perfekt vannrett rundt ryggen din.

 

step2

2. Sjekk at omkretsen er riktig og at BHen sitter godt bak
Det er omkretsen og bakstykket på BHen som gjør at BHen gir den nødvendige støtten til bysten. Riktig omkrets vil sikre et godt løft, samt redusere vekt på skuldrene.
For å få den riktige støtten må bakstykket sitte stramt og glatt i en vannrett linje rundt kroppen.
Du må være fornøyd med BHen på ytterste hakk, slik at du kan stramme etter hvert som BHen vier seg ut.

step33. Regulering av skulderstroppene
Veldig få kvinner har bryster som er eksakt lik størrelse. Det er derfor viktig å regulere stroppene hver for seg, så hvert bryst får den nødvendige støtten.
Stram stroppene så de sitter over skulderen. Du skal ikke stramme stroppene for å få mer løft, da stroppene kun står for 10% av støtten.

 

step44. Sjekk midt stykket
Stoffet foran som samler de to cupene på BH-en skal sitte inntil og hvile på brystbenet ditt. Hvis den ikke sitter inntil, har du på feil størrelse

 

step55. Sjekk spilen
Når du fester BH-en er det viktig at spilene sitter godt rundt hele brysten. Spilen skal ha riktig bredde, slik at den ligger tett inntil kroppen bak ved brystet. Bruk motsatt hånd og løft brystet inn mot midten slik at hele brystet ligger innenfor spilen. Gnager spilen under armen? Da er BH-en for stor. Hvis spilen gnager på brystet, er den for liten.

step66. Følg linjen på cupen
Overgangen fra cup til bryst skal være glatt. Hvis cupen skjærer ned i bysten og gir ”dobbel pupp” eller etterlater seg et tomrom er størrelsen feil.

 

Hos www.marinka.no har du alltid 30 dagers åpent kjøp og kan heldigvis returnere dersom en vare ikke skulle passe!

Hvis du syntes størrelser er vanskelig og ønsker veiledning fra en av våre medarbeidere, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice <3

Handlekurv