• Fri frakt over 500,-
  • Sendes innen 24 timer!
  • Returrett 30 dager!

Bruker du riktig BH størrelse i 6 steg

Bare 30% av alle kvinner bruker riktig BH-størrelse. Med disse tipsene og profesjonelle rådene fra en av våre undertøy spesialister, kan du bli en av dem.

1. Ta på BH’en

step1Bøy deg fremover og rist forsiktig på skuldrene så brystene får falle ned i BH-skålene. Reis deg opp igjen og fest BH-en bak på det ytterste hakket. Pass på at bakstykket sitter perfekt vannrett rundt ryggen din.

2. Sjekk at bakstykket sitter riktig.

step2Bakstykket er den viktigste delen av BH-en, det er den som gir den nødvendige støtten til bysten. Riktig størrelse rundt ryggen vil løfte bysten.
For å få den riktige støtten må bakstykket sitte stramt og glatt i en vannrett linje rundt kroppen. Det er derfor undertøys- ekspertene alltid sjekker at bakstykket aldri sitter høyere enn spilene i front. Hvis bakstykket glir langt oppover ryggen er omkretsen på BH-en for stor.
Når du kjøper en ny BH skal den passe når du bruker den på den ytterste hekten, slik at du skal kunne stramme den etter hvert.

3. Regulering av skulderstroppene.

step3Veldig få kvinner har bryster som er eksakt lik størrelse. Det er derfor viktig å regulere stroppene hver for seg, så hvert bryst får den nødvendige støtten, og dine bryster blir symmetriske.
Stram stroppene så de sitter over skulderen. Det er ingen vits å stramme stroppene for å få mer løft, da stroppene kun står for 10% av støtten.

4. Sjekk midt stykket.

step4Stoffet foran som samler de to cupene på BH-en skal sitte inntil og hvile på brystbenet ditt. Hvis den ikke sitter inntil, har du på feil størrelse

5. Sjekk spilene.

step5Når du fester BH-en er det viktig at spilene sitter godt rundt brystene. Spilen skal ha riktig bredde, slik at den ligger tett inntil kroppen bak ved brystet. Bruk motsatt hånd og løft brystet inn mot midten slik at hele brystet ligger innenfor spilen. Gnager spilen under armen? Da er BH-en for stor. Hvis spilen gnager på brystet, er den for liten.

6. Følg linjen på cupen

step6Overgangen fra cup til bryst skal være glatt. Hvis cupen skjærer ned i bysten og gir ”dobbel pupp” eller etterlater seg et tomrom er størrelsen feil.

2 thoughts on “Bruker du riktig BH størrelse i 6 steg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.